Salling Fondene

ARoS Kunstmuseum. Moesgård Museum. Aarhus Teater.

Alle disse har nydt godt af større donationer fra Salling Fondene, der har som erklæret mål at støtte organisationer inden for kultur, kirke, sport, uddannelse og velgørenhed. Som flere og flere får øjnene op for Salling Fondene, stiger mængden af ansøgninger.

Faktisk modtager fondene flere hundrede ansøgninger om året, og det kræver et stort administrativt arbejde at håndtere de mange henvendelser. For at lette den daglige arbejdsgang blev tre forskellige virksomheder inviteret ind for at levere bud på digital sagsbehandling af ansøgningerne.

Vinderen blev Openflow.

Openflow bruges til digital sagsbehandling af ansøgninger – og Salling Fondene får likviditetsstyring og kommunikationsplatform med i løsningen. Der er desuden individuelt log-in til ansøgere til rateudbetaling, automatiserede svarskrivelser og revisionsspor.

Det har ikke blot gjort livet som én af landets største velgørende fonde lidt nemmere. Det har også optimeret brugen af ressourcer.

 

Det er sjældent, at et nyt IT-system forbedrer et arbejdsvilkår fra dag 1. Det gør Openflow. Vi håndterer ganske enkelt de mange ansøgninger langt mere effektivt og frigør ressourcer til andre opgaver. Systemet er tilpasset 100 % til vores behov og giver en enkel og åben ansøgningsproces med stærk kommunikation internt og eksternt til følge

TRINE SKJOLDBORG Salling Fondene