Bedømmelse af ansøgninger med ny App.

Thomas Ottosen

 

Mange fonde arbejder med et udvalg som bedømmer ansøgninger, ud fra forskellige parametre. Ansøgninger er indstillet til et udvalgsmøde af sekretariatet og skal nu fagligt vurderes. Medlemmer af udvalget logge på Openflow og læser, score eller indstiller ansøgninger til støtte. Der findes stadig fonde som printer og uddeler ansøgninger.

Alt dette er nu slut med vores nye native app - når sekretariatet indstiller ansøgninger til gennemgang af et udvalg - vil udvalgsmedlemmer logge på via fx. deres Ipad. Herfra er alle ansøgninger tilgængelige - online og i offline tilstand. App'en stiller samme værktøjer til rådighed som i Openflow og vurderinger lavet i app'en overføres direkte til Openflow, således at de sammen til udvalgsmøder kan gennemgå ansøgninger med input fra alle udvalgsmedlemmer. Efter ansøgninger er indstillet til støtte eller afslag fjernes de fra app'en således at udvalgsmedlemmer kun ser de ansøgninger de skal bedømme. Andre funktioner på app'en kan nævnes:

  • Agenda for møde i udvalg, herunder dokumenter og andet materiale til medlemmer
  • Adgang til vedhæftede dokumenter på en ansøgning - også i offline tilstand
  • Tilføje ansøgninger til personlige liste
  • Fritekstsøgning på alle felter i ansøgninger


Teknik
Vi arbejder med Xamarin som sikrer at vores app virker som native app. på IOS, Android og Microsoft. Alt gemmes via realm.io direkte på app'en. Via Openflow API hentes og skrives data til app. Ansøgninger konverteres til PDF og det er muligt at tegne og indsætte kommentarer til enkelte felter på en ansøgning - fx. kan et budget, eller et ansøgt beløb markeres og kommenteres.

Vi glæder os meget til at give udvalgsmedlemmer et nyt værktøj til vurdering af ansøgninger.