Ny fond skal gøre vand til det nye vind

For at skabe teknologispring og grønne arbejdspladser har vandsektoren oprettet en ny udviklingsfond. Vandselskaberne har på DANVAs generalforsamling, der blev afholdt i Odense 28. maj, grundlagt fonden, som skal understøtte udviklingsarbejder mellem vandselskaber, producenter og rådgivere.

Vi er meget stolte af at fonden har valgt Openflow som donationsplatform. Fonden arbejder med et todelt kald, først annonceres en kort ide tilkendegivelse, denne vurderes af eksterne eksperter ud fra en række parameter. Herefter indbydes de bedste ansøgninger til at udfylde en "lang ansøgning" - dette gøres via Openflows ansøgningsportal, hvrofra en ansøger kan gemme og oprette en ansøgning. Først som kladde og derefter indsendes den til fonden. Ansøgninger vurderes så samlet og de bedste tildeles støtte. 

Alle indstillede ansøgninger skal herefter afregne udbetalinger via Openflow. 

 

Openflow tilbyder ansøgerne et enkelt og brugervenligt digitalt ansøgningsforløb. Formularer og status for sagsbehandlingen er let tilgængelige, og de indbyggede responsfunktioner giver tryghed og sikkerhed for, at ansøgning og bilag lever op til form- og tidskrav.

TANJA NIELSEN DANVA